Comenzi: 0744-569-069 comanda@vivaceromania.ro

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


"Masca faciala Vivace γPGA este cel mai bine vandut produs, lansat de vivace.

Puterea de hidratare provine din extractul organic, γPGA sau Gamma PGA.

Promovează fermitatea și strălucirea. Pe măsură ce timpul trece, γPGA poate scuti suprafața pielii de factoriI de mediu, cum ar fi UV și poluarea aerului.

Masca faciala Vivace este întemeiată în cercetarea științifică și are o formula precisa. Este bogata cu γPGA, vitamina B2, B6, B12 și poate fi ușor absorbita de piele pentru rezultate vizibile.

Conform Asociației Medicale din Japonia, γPGA este dovedit clinic ca ofera de pana la 5 ori mai multe efecte intense de hidratare în comparație cu acidul hialuronic pe bază de animale.

Organic,fara parabeni, fara colagen, fara proteine ​​animale, și fara acid hialuronic, γPGA pe bază de plante este formată prin fermentare și poate fi găsita în abundență în natto( mâncare japoneză) și este ingredientul semnătura pentru Masca faciala VIVACE.

Este prietenoasa cu pielea sensibila, nu există polimeri petrochimică, prin urmare, nu are efecte nocive pentru piele. Masca faciala Vivace poate fi aplicata peste noapte pentru a oferi până la 12 ore incredibile de hidratare a pielii și fermitate.
ΓPGA găsit în masca facială VIVACE este produs printr-un proces de extracție patentat pe care compania l-a revendicat în SUA, UE, Japonia, China și Vietnam.

Vivace este un brand de ingrijire a pielii lider în Taiwan și a continuat să impresioneze clienții săi din întreaga lume cu produse de ingrijire a pielii inovatoare, inclusiv Masca faciala VIVACE, vivace γPGA Skin revitalizant Lotiune, si Vivacé Deep Gentle Crystal Supple Facial Cleanse Cream.

Vivace a fost lansat de Ozer International Corp, o companie infiintata in anul 2011 de către un grup de profesionisti din industria medicala."


Sursa:Ozer International Corp.-https://www.taiwantrade.com/news/a-1263616.html

CONTINUA
Catalog

Nu aveți nici un produs în coș